Transport

Intelegand cu adevarat nevoile de logistica pe care orice companie le are, Italiano Caffe pune la dispozitia clientilor sai care doresc sa achizitioneze cantitati mari de cafea un serviciul de transport intern si international modern, format din patru camioane care pot transporta cate 22 de tone de marfa fiecare, alaturi de o serie de vehicule mai mici, pentru cantitati reduse de produse.

Transportul intern se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei in cel mai scurt timp, indiferent de oras sau localitate. Italiano Caffe beneficiaza de o echipa competenta si experimentata, alaturi de un parc auto dotat corespunzator care garanteaza deplina siguranta a produselor pana la destinatie.

De asemenea, se ofera transport international pe ruta Italia-Romania, astfel incat marfa sa ajunga direct de la sursa in cel mai rapid timpul cu putinta. Pentru a beneficia de oferta nostra de nerefuzat ne puteti contacta in scris, telefon sau chiar prin formularul de contact disponibil pe site. Alaturi de flota Italiano Caffe, compania poate oferi si grupaje pentru transport mai mari la preturi minime, corelate cu tendintele pietei si stabilite in functie de calitatea, siguranta si rapiditatea transportului oferit. Mai mult, clientii fideli beneficiaza mereu de oferte promotionale si reduceri atragatoare.